Lille privat løsdrift i Odense tilbyder opstaldning til hoppe

5250 Odense SV

Pasning

Hestene fodres primært med grovfoder og vitaminer/mineraler. Der suppleres med fuldfoder efter behov. Forholdene er ideelle til islænder eller lignende robust race.
Det er fuldpas som udgangspunkt, undtaget ferie, hvor vi hjælpes ad og finder løsninger. Det er også helt okay at friske og fylde vandtruget op, de dage man møder op og det lige trænger.

Folde

Der er tre store folde, som afgræsses rotationsvis samt to løsdrifter med tørvestrøelse, således at der altid kan findes læ og ly for sol, regn og vind. Løsdrifterne er omgivet af en stor jordfold, som muliggøre plads til leg og en frisk galop. Syge/ventebox står klar til brug.

Ridefaciliteter

Ca. 800 meter fra ejendommen har vi hurtig og let adgang til ridestierne i Skt. Klemens skoven, rundt om Dalumgård, i Stenløse skoven og ud mod Bellinge. I området findes ligeledes to ridehusmuligheder, som det er muligt at købe sig adgang til. Ellers udbygges aktuelt 20x40 meters ridebane på stedet.

Ekstra faciliteter & andet

Udstyr får plads i opvarmet rytterstue, hvor det samtidig er muligt at skifte tøj, nyde medbragt proviant og benytte toilet. 
Engang imellem kører vi afsted på ture, til kurser og undervisning og det vil være muligt at tage med.

Prisliste

Prisen er 1250,-kr pr måned inkl fuldpas, hø og vitaminer/mineraler.
Overblik
  • Fuldpasning
  • Fold
  • Ridebane

Pris Fra 1250 kr. Se under "Prisliste"

Kontakt Vis email og telefon

Lokation

Præcis adresse vises efter kontakt

close button

Få kontaktinfo

Vælg et medlemskab og få adgang til alle staldes emails og telefonnumre.

Alle stalde - ubegrænset tid 99 kr. i alt
Alle stalde - månedlig 39 kr. pr måned

Læs mere

Start med at lave et log ind

Vi sender ikke nyhedsbreve

Allerede medlem? Log ind

For at vi kan holde websitet online og opdateret, skal man betale et lille beløb for at få udleveret kontaktinformationen til staldene.

Vælger du det månedlige abonnement er det altid muligt at afmelde, og der er ingen binding. Den anden mulighed er en engangsbetaling og giver adgang i ubegrænset tid.

Har du spørgsmål kan du skrive til os her.