Få eksklusive tilbud

Bliv en del af Dansk Opstaldnings VIP kundeklub, og spar penge på alt hvad der omhandler heste og ridning fra danmarks førende virksomheder. Rabatterne er eksklusive for VIP kundeklubbens medlemmer.

  • Tøj & accessories
  • Støvler & sko
  • Sadler & underlag
  • Tøjler & trenser
  • Dækkener
  • Foder
  • Kosttilskud
  • Forsikring
  • ... og meget mere
Månedlig 69 kr. /måned
Bliv VIP medlem
Årlig 690 kr. /år Betales som et samlet beløb
Bliv VIP medlem

Her får VIP medlemmer rabat

Herunder kan du se vores samarbejdspartnere som VIP medlemmerne får rabat hos.

Rider Sport logo

Rider Sport

Rider Sport har alt i rideudstyr til hest og rytter fra de fleste mærker. De har mere end 25 års erfaring med salg af hesteudstyr og driver en over 400 m2 stor rideudstyrsbutik i Herning

» Se Rider Sport's website
Dyrernes Eldorado logo

Dyrernes Eldorado

Dyrenes Eldorado i Slagelse er 1500m2 med tilbehør og foder til hobby- og kæledyr. Stort udvalg i Rideudstyr, hunde- og kattefoder, Strøelse og træpiller.

» Se Dyrernes Eldorado's website
Bendtsminde logo

Bendtsminde

"Vi har stor viden om brugen af de produkter vi har i butikken og kan altid hjælpe med at du føler dig 'klædt' på til fodring & pleje af dit/dine skønne dyr."

» Se Bendtsminde's website
Fedtness.dk logo

Fedtness.dk

Går du og døjer med en gammel skade, har en låst ryg eller generelt har problemer med kroppen, så er Fedtness.dk muligvis svaret! Anders er en kendt person i Herning, hvor han er sportsmassør hos den lokale fodboldklubs Danmarksseriehold og har egen klinik i bymidten.

» Se Fedtness.dk's website
Hest og foder logo

Hest og foder

Hest og Foder er forhandler af HorsePro hestefoder i det Midtjyske. Horsepro er dansk produceret kvalitetsfoder til en fornuftig pris.

» Se Hest og foder's website
Smartlocks logo

Smartlocks

Smartlocks.dk forhandler eksklusive og innovative hængelåse. Vores hængelåse fungere uden brug af fysiske nøgler, det er nemlig dit fingeraftryk der er nøglen. Dette er perfekt til dig som rytter, så slipper du for altid at skulle holde styr på en nøgle eller huske på en kode.

» Se Smartlocks's website
Horsepro logo

Horsepro

HorsePro er en foderserie, der er udviklet af Nordsjællands Andels Grovvareforening (NAG). HorsePro-foderet produceres på en fabrik i Helsinge, er GMO-frit og indeholder organiske mineraler.

» Se Horsepro's website
Hestegoodie logo

Hestegoodie

Hver måned vil dig og din hest blive forkælet med en lækker goodiebox! Pakken er fyldt med overraskelser, som I begge vil sætte pris på. Heste-goodieboxen er hver måned fyldt med nye sæsonbestemte kvalitets produkter. Den kan indeholde alt fra rideudstyr, plejeprodukter, grimer, godbidder, grooming artikler og meget mere!

» Se Hestegoodie's website
Katla logo

Katla

Katla klæder både hest og rytter på til uforglemmelige rideture i den danske natur, årets oplevelsesrige stævner eller lige dér, hvor du allermest nyder at opholde dig med din hest. Vi tilbyder stor ekspertise og erfaring inden for islandske heste og udstyr, og vi rådgiver dig hjertens gerne.

» Se Katla's website
St Hippolyt logo

St Hippolyt

St. Hippolyt søger det bedste koncept – nemlig at producere hestefoder efter filosofien ”at fodre som naturen selv”. Sundhed, motivation og præstationsevne - det er udtryk for en afbalanceret og velfungerende hest. De bedste GMO-frie råvarer og skånsom, CO2-neutral produktion bevarer de værdifulde næringsstoffer i det færdige foderprodukt.

» Se St Hippolyt's website

Flere kommer snart

Dansk Opstaldning er i dialog med en række virksomheder for at kunne tilbyde VIP medlemmerne endnu flere produkter og services med eksklusiv rabat.
Ønsker din virksomhed at samarbejde med Dansk Opstaldninig? Kontakt os her.

Bliv VIP medlem

Månedlig 69 kr. /måned
Bliv VIP medlem
Årlig 690 kr. /år Betales som et samlet beløb
Bliv VIP medlem

Bliv VIP medlem

Skriv din email og vælg en adgangskode så du kan få adgang til VIP-medlemsskabet